Visveilige karper leaders kant en klaar!

Visveilige karper leaders met het no escape concept

Visveilige karper leaders waarbij een karper niet het loodgewicht kan gebruiken om de haak te lossen koop je bij Carp Whisperer! De Safety Lead Clip Leaders zijn speciaal ontwikkeld om bij hoofdlijnbreuk enkel de onderlijn achter te laten. Met dit systeem kun je echt veilig karpervissen en hoef je niet meer bang te zijn dat een karper zich kan ophangen aan een leader of resterende hoofdlijn. Wel raden wij aan om altijd een weerhaakloze karperhaak te gebruiken voor een echt visveilig systeem. Het mooie aan onze Safety Lead Clips is dat het No Escape Principe behouden blijft. M.a.w wanneer de karper met zijn kop schudt kan hij het loodgewicht niet gebruiken om de haak te lossen. Daarbij heb je met dit wartelloodsysteem altijd een goede presentatie ook op zachte bodems. Om het visveilige leaders goed te laten werken hebben de boring van onze lead clip wat groter gemaakt. Hierdoor kan de lead free leader inclusief hoofdlijnknoop eenvoudig door de clip heen kan glijden. Uiteraard hebben we de Safety Lead Clip voorzien van een quick change swivel waardoor het bevestigen van een onderlijn super eenvoudig is.

Visveilige karper leaders
Altijd handig om bij je te hebben een kant en klaar visvriendelijk systeem. KLIK op de afbeelding om naar de webshop te gaan!

Visveilige karper leaders zonder loden kern!

De Lead Free Leader bevat geen loden kern maar is gemaakt van een super zware vezel welke kleurvast is. Wat betekent: super zwaar is ook werkelijk super zwaar want met een soortelijke massa van 1,5 keer het gewicht van Fluoro carbon, mag je met recht spreken over een snel zinkende leader. De diameter van de leader heeft precies de juiste dikte om een perfecte aansluiting te maken met de tail rubber. Hierdoor voorkom je het in de war werpen van je montage.

CW kant en klare Safety Lead Clip leaders zijn special ontworpen om te voorkomen dat een karper middels het kopschudden door het gewicht van het lood de haak kan lossen!

Alle CW leaders worden zorgvuldig met de hand geknoopt van alleen de allerbeste materialen uit onze Kryptec® range. Op deze manier kan jij zorgeloos met een perfect visveilige systeem vissen dat zich niet alleen onderscheidt in betrouwbaarheid, maar vooral door zijn vangkrachtige werking!

Gebruikte producten:

Eigenschappen:

  • Snelzinkend
  • Zeer schuurbestendig
  • Verkrijgbaar in: gravel, weed en silt

*Ook verkrijgbaar als Chod rig leaders, Lead-clip helikopter rig en In-line loodsysteem