Carp Whisperer – Tail Rubber (10st)

De Carp Whisperer Tail Rubber is verkrijgbaar in drie unieke, transparante camouflage kleuren! Passend op alle lead clip systemen voor het karpervissen

4,99

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Tail Rubber

CW Tail Rubbers zijn verkrijgbaar in drie unieke, transparante camouflage kleuren! Op deze manier kun je op ieder water de perfecte camouflage van jouw presentatie bewerkstelligen! Tevens hebben we werk gemaakt van de vormgeving en onze Tail Rubbers iets langer gemaakt dan de standaard verkrijgbare lead clip afwerkrubbers. Dit betekent 25mm lang in plaats van de gebruikelijke 20mm. Hierdoor wordt het in de war gooien van de onderlijn sterk gereduceerd. Door de unieke samenstelling van het rubber hebben CW Tail Rubbers een langere levensduur en zullen ook onder sterke belasting niet snel inscheuren.

Belangrijk is dat je onze tail rubbers gebruikt in combinatie met onze lead clips. De tail rubbers zijn namelijk precies pas gemaakt voor onze lood clips! Hetzelfde geldt voor de leaders in ons assortiment. Bijvoorbeeld onze lead free leader past precies in de opening van de tail rubber. Aangezien dit naadloos op elkaar aansluit krijg je een systeem dat nagenoeg niet meer in de war te gooien is!

Het bevestigen is heel eenvoudig. Schuif een lead clip op het lead free leader materiaal. Vervolgens schuif je een lead clip rubber op de leader. Daarna kun je het lood monteren in de lead clip. Als laatste werk je de lead clip af met een tail rubber en is het loodsysteem klaar voor gebruik!

Ook te gebruiken voor het inline loodsysteem!

Wil je voorkomen dat een karper bij het inline loodsysteem het loodgewicht kan gebruiken bij het kopschudden? Dan is het gebruik van een tail rubber essentieel Je schuift aller eerst een rubber op de quick change leader. Daarna heel je de insert uit het inline lood. Vervolgens schuif je het lood gewicht op de leader. Doordat het rubber conisch loopt komt het lood vrij van de rubber en kan de karper niet meer het loodgewicht gebruiken om de vishaak te lossen!

Eigenschappen tail rubber:

  •          Lange levensduur
  •          Zeer sterk
  •          Uitstekende anti tangle eigenschappen
  •          Unieke transparante camouflage kleur
  •          Past op iedere lead clip- en inline loodsysteem
  •          Tien stuks in een verpakking
  •          Bevat geen repulsieve stoffen die vissen kunnen waarnemen

Verkrijgbaar in drie verschillende transparante camouflage kleuren; weed, gravel en silt.

Kleur

Weed, Gravel, Silt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carp Whisperer – Tail Rubber (10st)” te beoordelen