Ready made Combi rig de ideale allround rig!

Onze kant en klare Combi link rigs!

Wat is er nu handiger om kant en klare Combi link rigs bij je te hebben? Het mooie is dat je onze rigs heel eenvoudig kunt bevestigen op onze kant en klare leaders. Alle leaders zijn namelijk voorzien van een Quick Change Swivel. Het bevestigen gaat heel eenvoudig. Hang de lus van de Combi rig in de wartel, schuif vervolgens de anti tangle sleeve op zijn plek en je kunt vissen! Bij een goede Combi link rig komt het aan op de kleine details. Het gaat om de juiste lengte, bevestiging van de hair maar ook het indraaien van de haak. Onze Combi-rigs zijn zorgvuldig samengesteld door ervaren vissers en hebben zich over vele jaren bewezen als uitstekende allround rigs.

Uiteraard zijn al onze rigs handgeknoopt van de allerbeste materialen uit het Carp Whisperer gamma. Op deze manier kan jij zorgeloos met de perfecte Combi-rig vissen. Onze Combi rig kant en klaar wordt geleverd met boilies stoppers waardoor je heel eenvoudig het haakaas kunt bevestigen. In de verpakking zitten meerdere lengtes waardoor je zonder problemen kunt vissen met snowman presentaties of grotere boilies. We raden aan om tenminste 1cm ruimte te laten tussen het haakaas en de haak.

combi karper rigs kopen doe je bij carp whisperer
De ready made Combi rig komt in 3 kleuren, gravel, weed en silt. Daarnaast kun je nog kiezen uit haakmaat 6 of 4! KLIK op de afbeelding voor meer informatie.

Razend snelle inhaking met de hand geknoopte Combi karper rigs

Om de inhakingsvermogen en houvast tijdens de dril te verbeteren hebben we er voor gekozen om de Bow haak te gebruiken. De Bow haak heeft namelijk de snel prikkende eigenschappen van de Longshank haak en de houvast van de Claw haak. Dit maakt de Bow haak de ideale haak voor de Combi rig. Om de inhaking nog wat te verbeteren hebben we de haak afgewerkt met een stukje shrink tube. Hierdoor zal de haak nog sneller naar de onderlip draaien.

Gebruikte componenten:

Eigenschappen:

  • Zeer goede houvast tijdens dril
  • Bijzonder snelle inhaking
  • Nauwkeurig geknoopt
  • Uitstekende draai eigenschappen
  • Verkrijgbaar in maat 6 icm 25lb onderlijnmateriaal en maat 4 in 35lb onderlijnmateriaal

Wil je precies weten hoe je een Combi rig met onze Circle haak moet maken? KLIK dan hier.

Wil je meer weten over het karpervissen in het algemeen dan is het artikel: ‘Karpervissen leren’ echt iets om eens door te nemen