Carp Whisperer – Zig Foam 8mm

Door de unieke gesloten celstructuur heeft dit foam een buitengewoon stabiel en hoog drijfvermogen. Uiteraard bevat CW Zig Foam geen repulsieve stoffen die karpers kunnen waarnemen. Let op –> deze foam past niet in de zig aligners. Enkel het foam van de Zig kit past in de zig aligners!

3,99

Artikelnummer: ZF Categorieën: , Tags: , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Zig Foam 8mm

CW Zig Foam is speciaal ontwikkeld om te gebruiken voor het zig vissen. Daarnaast is het tevens perfect te gebruiken voor bodem-aas presentaties! Met als doel om het gewicht van de haak te compenseren. Bovendien heeft dit foam door de unieke gesloten celstructuur een buitengewoon stabiel en hoog drijfvermogen. Uiteraard bevat het materiaal geen repulsieve stoffen die karpers kunnen waarnemen. Waardoor ze het haakaas als snel uitspugen of niet eens in de bek nemen.

Het bevestigen van het foam is heel eenvoudige. Dit kan doormiddel van het rechtstreeks op de hair te zetten. Bovendien kun je er nog een soort van insect van maken mocht je dit graag willen doen. Immers dit speciale zig foam heeft drijfvermogen genoeg om ook een wat grotere karperhaak te laten drijven. Naast het gewone zig foam hebben we ook de two tone zig balls.

Speciaal ontwikkeld voor het vissen op karper! Daarbij eenvoudig zelf om maat te knippen!

Om het foam te gebruiken voor bodemaas presentaties kun je het beste een 8,5mm boor gebruiken. Vervolgens kun je een gat boren in de boilie en zo een stukje foam in het haakaas stoppen. Hierdoor kun je ieder haakaas een zekere mate van drijfvermogen meegeven. Met als doel om het aas uit te balanceren zodat je ook de meest voorzichtige karper kunt haken. Daarnaast kun je de haak middels het foam in de meest ideale positie brengen om snel te kunnen inhaken. Om dit te kunnen bewerkstelligen kun je een klein schijfje van het foam afknippen en op de haak rijgen. Eventueel kun je nog wat tungsten putty in de haakbocht bevestigen om zo de punt nog sneller naar onderen te sturen!

Eigenschappen Zig foam:

  • Buitengewoon stabiel en hoog drijfvermogen
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Ø 8mm
  • Gesloten celstructuur
  • Uitstekende visuele attractie
  • Perfect te gebruiken icm onze Zig-Link onderlijnmateriaal
  • Dit foam is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, geel, wit. Hiermee kun je verschillende kleuren combinaties maken!

 

Kleur

Geel, Wit, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carp Whisperer – Zig Foam 8mm” te beoordelen