Carp Whisperer – Two Tone Zig Balls

CW Two Tone Zig Balls hebben naast een enorme visuele attractie een speciale toplaag, die een toegevoegde geur- of smaakstof langdurig zal af geven.

3,96

Artikelnummer: ZB Categorieën: , Tags: , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Two Tone Zig Balls

CW Two Tone Zig Balls hebben naast een enorme visuele attractie een speciale toplaag. Deze toplaag voelt zacht aan en is open van structuur. Hierdoor kan het dips opnemen en deze toegevoegde geur- of smaakstof langdurig afgeven in het water. Tevens geeft deze toplaag een soft bite waardoor een karper het aas langdurig in de bek zal houden. Hierdoor blijft het haakaas lang in de bek wat de prikkans aanzienlijk vergroot. Bovendien heeft dit zig aas een buitengewoon hoog drijfvermogen waardoor de rig altijd mooi recht in het water staat. Met andere woorden dit zal de werking van onze zig rig aanzienlijk te goede komen!

Two tone zig baits hebben een zeer hoog en bovendien stabiel drijfvermogen. Wat betekent dat je ze gerust kunt doorsteken met een boilie naald zonder dat je naar verloop van tijd inboet aan drijfvermogen. Daarnaast hebben ze een hoge visuele attractie! Waardoor deze tweekleurige zig balletjes het ideale zig aas is om te gebruiken voor het karpervissen!

Uiteraard zijn deze zig balls ook perfect inzetbaar voor snowman presentaties. Waardoor het drijfvermogen van het haakaas het gewicht van de haak opheft. En wat te denken als haakaas voor pop-up rigs op wateren waar veel kreeften zwemmen? Normaal gesproken is het niet mogelijk om op dit soort wateren te vissen met klein aas. Echter met een kleine zig balletjes als pop up is dit geen probleem! Kort om deze 2 kleurige zig aasjes zijn zeer veelzijdig inzetbaar en absolute van grote meerwaarde in de tackle box van iedere karpervisser

Wil je graag zelf je eigen zig rig samenstellen? Check dan eens onze zig rig configurator

Eigenschappen two tone zig balls:

 •          Buitengewoon hoog drijfvermogen
 •          Zeer sterk en te gebruiken op wateren met kreeften
 •          Two tone kleur voor optimale zichtbaarheid
 •          Door speciale toplaag eenvoudig te dippen of te soaken
 •          Ideaal voor snowman presentatie
 •          8 stuks per verpakking

 De geel/zwarte zig balls variëren een beetje in grootte 8,5mm tot 10mm en vallen net wat kleiner uit dan de wit/zwarte die rond de 11mm groot zijn.

Kleur

Zwart/Geel, Zwart/Wit

3 beoordelingen voor Carp Whisperer – Two Tone Zig Balls

 1. Alwin (geverifieerde eigenaar)

  Geweldige producten je kunt merken dat alles goed doordacht is en zou zeggen ga zig vissen !!

  • Ernesto Kamminga

   Zigvissen is super leuk en heel effectief helemaal mee eens!! Dank je wel voor je leuke review!

 2. Teun H.

  Mooi balletje dat goed blijft zitten .
  Goed drijfvermogen buitenkant is wat harder ,waardoor de stopper goed blijft zitten .
  Ik gebruik een klein stukje silicone tube over de haak waardoor je na een aanbeet dat omhoog schuift en het balletje zit weer tegen de haak aan .

 3. Wessel R.

  Het product opzich is niets aan te merken, hoe er mee om te gaan is voor mij een ander verhaal…ik stel dus voor om een masterclass te geven op een water voor een aantal personen door Ernesto. Deze praktijkervaring zou ik met beide handen aanpakken om succesvol te zijn in een ander manier van vissen. Gr Wessel

Een beoordeling toevoegen