Carp Whisperer – Quick Change RING swivel (10st)

Om een betrouwbare Ronnie rig te kunnen maken ben je een Quick change ring swivel nodig. Tevens is deze hoogwaardige, mat zwarte, kwaliteitswartel de beste keus om je karper rig te bevestigen op een helikopter leader.

4,99

Op voorraad

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Quick Change Ring Swivel

Wil jij ook effectiever vissen en sneller kunnen inspelen op bepaalde situaties? De CW Quick Change Ring Swivel is speciaal ontworpen om in iedere situatie snel van onderlijn te kunnen verwisselen. Deze kwalitatief hoogstaande wartel met een zeer lage draaiweerstand en een gegarandeerde trekkracht van 50lb* is zonder twijfel de beste wartel welke jij als karpervisser kunt gebruiken! Deze wartel wordt voornamelijk gebruikt om de karper rig te bevestigen op een helikopter leader. Daarnaast is deze wartel ook prima geschikt om de Ronnie rig te maken. Het enige wat je dan even moet doen is de clip van de wartel een beetje naar buiten buigen zodat de haak er wat eenvoudiger in gaat.

CW Quick Change Heli Swivels hebben als enige wartel een gegarandeerde trekkracht* en zijn daarnaast perfect afgewerkt in een niet glinsterende, mat zwarte camouflage kleur. Wanneer jij een wartel wilt gebruiken die 100% betrouwbaar is dan heb je die nu gevonden!

Vergis je niet een wartel is een belangrijke schakel tussen jou en de karper. Daarom is de keus van de juiste wartel zeker iets om goed over na te denken! CW wartels worden elektrolytisch behandeld, door deze methode wordt het gebruikte staal harder, sterker en duurzamer en kenmerken onze wartels zich door hun zeer lage draaiweerstand en gegarandeerde trekkracht! Bovendien krijgen de wartels door deze behandeling een mooie, duurzame mat zwarte kleur, welke diep in het staal trekt. Dit in tegenstelling tot de standaard gecoate wartels die na een paar keer vissen hun kleur verliezen!  .

Specificaties Quick Change Ring Swivel:

  •          Hoge kwaliteit
  •          Mat zwarte camouflage kleur
  •          Gegarandeerde trekkracht van 50lb
  •          Verpakt per 10
  •          Zeer lage draaiweerstand
  •          Elektrolytisch behandeld
  •          Speciaal ontwikkeld voor het helikoptersysteem
  •          Perfect te gebruiken icm onze anti tangle Hooklink sleeve
  •          Wartel maat 8

.

*Alleen in combinatie met een CW Anti Tangle Hooklink Sleeve

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carp Whisperer – Quick Change RING swivel (10st)” te beoordelen