Carp Whisperer – Rig Ring (20st)

De CW Rig Ring is perfect rond en speciaal ontworpen om het haakaas zo natuurlijk mogelijk te laten gedragen ten opzichte van onze haak.

4,25

Artikelnummer: RR Categorieën: , Tags: , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Rig ring

De CW Rig Ring is perfect rond en speciaal ontworpen om het haakaas zo natuurlijk mogelijk te laten gedragen ten opzichte van onze haak. Net als al onze metalen rig-onderdelen, zijn ook onze ronde ringetjes elektrolytisch behandeld. Hierdoor krijgt het staal van het ringetje een zeer glad oppervlak, wat de schuivende werking van ons haakaas en dus de inhaking van de haak in de karperbek sterk te goede komt!

Deze speciale ronde ringetjes zijn verkrijgbaar in 2 verschillende diameters. Namelijk 3.1mm en 3.7mm. De 3.1mm kun je het beste gebruiken voor haakmaat 8. De grotere 3.7mm  ring kun je het beste inzetten voor haakmaat 6 en 4. Het vastzetten van de ring op de hair doe je middels een platte knoop. Hierdoor kun je ook de ring nog iets verschuiven mocht dit nodig zijn. De juiste plek voor de ring op de steel van de haak is een beetje afhankelijk van het haakaas wat je inzet. Door de bank genomen zal de ring bij gebruik van een wafter en snowman presentatie ter hoogte van haakpunt en weerhaak op de steel gemonteerd worden. Wanneer zinkend haakaas gebruikt kan de ring beter ter hoogte van de weerhaak gemonteerd worden. Het grote voordeel is dat bij het uitblazen de ring kan meebewegen waardoor het haakaas nooit de inhaking kan maskeren! Naast de losse ringetjes kun je ook bij ons de pop up screw kopen met ring.Deze .

CW Rig Rings geven de mogelijkheid om een grotere variatie aan rigs te kunnen maken met zowel bodem-aas als ook met pop-ups en snowman presentaties. Zoals met al onze metalen producten, zijn ook onze Rig Rings elektrolytisch behandeld. Dit zorgt voor een optimale camouflage onder water.

Voor meer informatie lees het artikel; Bow-rig, Circle rig.

Specificaties:

  •          Uitermate sterk
  •          Perfecte mat zwarte camouflage kleur
  •          Gegarandeerde trekkracht
  •          Speciaal ontwikkeld om het haakaas zo natuurlijk mogelijk te laten gedragen
  •          Verpakt per 20 stuks
  •          Verkrijgbaar in twee verschillende maten 3.1mm, 3.7mm en als 4.5mm Oval Rig Ring

 

Diameter

3.1, 3.7

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carp Whisperer – Rig Ring (20st)” te beoordelen