Carp Whisperer – Multi Clip Sleeve (10st)

Cw Multi Clip Sleeve ook wel helikopter sleeve genoemd is verkrijgbaar in drie transparante camo kleuren. Ideaal om je leaders voor het karpervissen netjes af te werken. Perfect voor de chod rig en de helikopter montages!

4,45

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Multi Clip Sleeve

De Multi Clip Sleeve ook wel helicopter sleeve genoemd past perfect over een Multi Clip heen en is speciaal ontwikkeld om te gebruiken voor het helikopter systeem. Door gebruik te maken van deze helikopter sleeve in combinatie met een Clip kun je voortaan heel eenvoudig van loodgewicht veranderen. Net zoals al onze rubberen componenten is ook deze afwerk rubber gemaakt van een zeer hoogwaardig materiaal wat garant staat voor een langere levensduur.

Naast het gebruik voor het afwerken van een multi clip is dit rubber ook prima inzetbaar als afwerking van het wartellood. Het enige wat je hiervoor moet doen is de ronding van de sleeve afknippen. Daardoor past de rubber sleeve precies over de wartel van het lood. Daardoor zal het in de war werpen van je karper rig nagenoeg niet meer zal voorkomen. Deze helicopter sleeve kun je dus voor meerder doeleinden inzetten!

Als laatste is dit rubber ook zeer goed te gebruiken om het running lead systeem te maken. Doormiddel van een big eye swivel aan een wartellood te koppelen middels een multi clip. Op deze manier verleng je de afstand van het lood met de hoofdlijn. Hierdoor wordt de lijn niet de bodem in getrokken waardoor er bij aasopname teveel weerstand kan ontstaan. Hierdoor zou een karper het haakaas kunnen uitspugen. Als laatste moet je de leeve over de big eye swivel schuiven en dat is best lastig. Echter daar heb ik een hulpmiddel voor! om dit te bewerkstelligen is het verstandig om een stuk draad door het oog van de wartel te steken. Daarna rijg je de sleeve op de lijn en trek je de sleeve over het oog van de big eye swivel!

Eigenschappen multi clip sleeve:

  •          Uitstekende anti tangle eigenschappen
  •          Eenvoudig te monteren
  •          Lange levensduur
  •          Zeer sterk
  •          Bevat geen repulsieve stoffen die een karper kan waarnemen.

Verkrijgbaar in drie verschillende camouflage kleuren: weed, gravel en silt.

Kleur

Weed, Gravel, Silt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carp Whisperer – Multi Clip Sleeve (10st)” te beoordelen