Carp Whisperer – Werppijp

Werppijp voor het voeren van boilies
Werppijp voor het voeren van boilies
Zeer hoogwaardige aluminium werppijpen
Werppijp voor het voeren van boilies
Werppijp voor het voeren van boilies
Werppijp voor het voeren van boilies

De CW Werppijp is gemaakt van hoogwaardig aluminium en voorzien van een snellaadsysteem voor het voeren van boilies op grote afstand.

22,99 (19,00 excl. btw)

Wissen

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Werppijp voor het voeren van boilies

De CW Werppijp voor het karpervissen is een welkome aanvulling in onze online webshop. Onze Throwing stick is gemaakt van ultra licht gewicht aluminium. Hierdoor is deze speciale boilie pijp heel sterk! En zal deze ook niet vervormen wanneer je de stick in de zon laat liggen. Daarnaast hebben we de werp stick een unieke S-vorm gegeven. Hier kun je heel ver gooien zonder dat de boilies zomaar openspatten.

Naast de juiste vorm voor het gooien, ligt deze boilie voerstick ook heerlijk in de hand. Het handvat is namelijk gemaakt van sterk, maar zacht aanvoelende foam waardoor het voeren van meerdere kilo’s boilies een fluitje van een cent is. Vooral dit laatste wordt super gemakkelijk gemaakt door het snellaadsysteem waarbij je in 1 keer meerdere boilies de werppijp in laat glijden. Onze CW werpstick is namelijk voor een deel open van voren. Hierdoor kun je veel sneller de werppijp vullen met boilies dan met de conventionele throwing sticks welke op de markt verkrijgbaar zijn.

Werppijp met gegraveerde CW logo

Uiteraard is onze werppijp voorzien van onze unieke CW-logo. Het logo zit in het aluminium gegraveerd waardoor deze niet na een paar keer vissen is vervaagd. De werpstick komt in 3 verschillende diameters namelijk een uitvoering waarmee je boilies tot en met 16mm kunt werpen, een uitvoering waarmee je boilies tot en met 20mm kunt werpen en een uitvoering waarmee je tot 25mm boilies kan werpen.

Mocht het zo zijn dat je boilies eigenlijk te zacht zijn om met een werppijp te voeren dan is het handig om het laadstuk van de werppijp even te dippen in het water. Hiermee voorkom je dat hele zachte boilies te veel backspin krijgen waardoor deze kunnen openspatten. Uiteraard heb je hier met onze eigen boilies geen last van deze kun je zonder probleem met deze werppijp werpen.

Eigenschappen throwing stick:

 • Zachte foam handgreep voor extra grip
 • Snellaadsysteem voor het voeren van meerdere boilies
 • Zeer sterk gemaakt van hoogwaardig aluminium
 • Speciale S vorm waardoor verre worpen mogelijk zijn
 • Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen voor 16mm boilies, 20mm boilies en 25mm
 • Zwart van kleur
 • Laser gegraveerde CW-logo
Diameter

15 mm, 20 mm, 25 mm

6 beoordelingen voor Carp Whisperer – Werppijp

 1. Nicky M.

  Lekker lichte en stevige werppijp. Krijg de boilies met minder moeite net zo ver in het water als met mijn oude boiliepijp.

 2. David P.

  Zeer goede , stevige en vooral lichte werppijp.
  Voor een goede prijs

 3. Christiaan T.

  Uitstekende werppijp, makkelijk te laden en heel goed mee te werpen. Grootste pluspunt is dat de pijp niet zwaar is en dat je heel precies kunt werpen

 4. Rick P.

  Een zeer goede werppijp, afgelopen week meteen voor gevoerd voor de weekend sessie. Top carp whisperer

 5. Roelof

  Super werp pijp, licht gewicht aluminium. Breken niet zoals de kunststof varianten als je er per ongeluk op gaat staan. In 3 verschillende diameters, voor elk wat wils!

 6. Ilonca V.

  Mooi lichtgewicht doch stevig en werpen met precisie is wat je van deze werppijp mag verwachten.
  Zeer doelgericht werpen gaat haast als vanzelf! Kortom een aanwinst in je visserij.

Een beoordeling toevoegen