Carp Whisperer – Line Aligner (10st)

Line aligner kopen
Line aligner kopen
De kant en klare line aligner laat de vishaak direct naar de onderlip draaien
De line aligner voor een betere houvast en snelle inhaking
Carp Whisperer line aligner
Verbetert de houvast en indraaien van de karperhaak
Line aligners zijn gemaakt om de haak sneller naar de onderlip te laten draaien

De CW Line Aligner verkrijgbaar in Medium en Small is er voor gemaakt om de haak naar de onderlip te laten draaien! In combinatie met onze Claw haak kun je nu op een simpele manier een zeer effectieve en betrouwbare rig maken!

3,99 (3,30 excl. btw)

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Line aligner

De CW Line Aligner is speciaal ontwikkeld om het draaien van de karperhaak naar de onderlip sterk te verbeteren. Tijdens de ontwikkeling van deze rig componenten hebben we er werk van gemaakt om het materiaal precies de juiste hardheid te geven. Immers het materiaal moet voldoende stijf zijn om de haak perfect naar de onderlip te laten draaien. Maar daarnaast ook voldoende soepel zijn om tijdens de dril mee te geven. Net als al onze rig componenten is ook de Line Aligner gemaakt van een zeer hoogwaardig materiaal zonder schadelijke toeslagstoffen die er voor kunnen zorgen dat de karper het haakaas weer uitspuugt.

De CW Line Aligner is er voor gemaakt om de haak naar de onderlip te laten draaien! In combinatie met onze Claw haak kun je nu op een simpele manier een zeer effectieve en betrouwbare rig maken!  

In principe wordt iedere karper rig beter wanneer de haak op een dusdanige manier wordt gestuurd dat deze nooit zomaar tussen de lippen kan doorglijden. Deze gedachte is de basis van waaruit de line aligner is ontwikkeld. Het grote voordeel van een kant en klare line aligner is dat je deze altijd weer kunt hergebruiken. Naast bovenstaande eigenschappen beschermt dit stukje rubber ook de knoop van de haak. Doordat het over het oog is geschoven en zo de knoop afdekt kan deze niet meer verschuiven. Om zo dicht mogelijk bij het oude idee van de “lijn geleider” te komen komt het onderlijnmateriaal niet recht uit de voorkant maar hebben we een klein gaatje gemaakt naar de zijkant. Dit versterkt het kanteleffect waardoor het indraaien van de karperhaak naar de onderlip op zijn best is! Ook verkrijgbaar als Kicker of als line adaptor.

Eigenschappen Line Aligner:

 •          Ontwikkeld om de inhaking te verbeteren
 •          Eenvoudig te monteren
 •          Lange levensduur
 •          Zeer sterk
 •          Precies de juiste hardheid
 •          Beschermt de knoop van de haak
 •          MEDIUM passend voor haakmaat 6 t/m 2
 •          SMALL  passend voor haakmaat 10 t/m 8

Verkrijgbaar in drie verschillende camouflage kleuren; weed, gravel en silt.

Maat

Small, Medium

Kleur

Weed, Gravel, Silt

1 beoordeling voor Carp Whisperer – Line Aligner (10st)

 1. Tonie G.

  Top lekker stug en het onderlijn materiaal gaat er makkelijk door heen

Een beoordeling toevoegen